2022-05-06: ‘de KRIEG van KEES’ (Princenhaags museum)

Het Princenhaags museum organiseert op vrijdag 6 mei 2022 de presentatie van het boek van Kees van den Berg. Het boek gaat over zijn vader Kees van den Berg uit de Dreef in Princenhage. Zijn vader heeft als dwangarbeider moeten werken en daarover werd na de oorlog niet meer gesproken. Van den Berg hoopt met zijn boek een beeld te kunnen vormen en inzicht te geven in dat leven in oorlogstijd.

Na zijn presentatie zal Kees het boek aanbieden aan de Burgemeesters van Breda en Tilburg, Paul Depla en Theo Weterings. Uiteraard signeert en verkoopt hij zijn boek die avond.

De locatie is in het kerkehuis naast en van de Johanneskerk (Dreef 5 in Princenhage). Het begint om 19.00 uur. De toegang is € 2,50 incl. kopje koffie. Voor vrienden van het Princenhaags museum is het op vertoon van de vriendenpas gratis. Graag aanmelden bij het Prinenhaags museum, zodat ze weten hoeveel mensen ze kunnen verwachten. Voor meer informatie: Princenhaags museum.nl.

Reacties zijn gesloten.