2023-09-26: Het Belgisch Trekpaard (Paulus van Daesdonck)

Wim van Lankveld uit Schijndel geeft op dinsdag 26 september 2023 een lezing over zijn passie ,,Het Belgisch Trekpaard”. Uit zijn rijke filmarchief heeft Wim een compilatie gemaakt waarin het trekpaard de hoofdrol speelt. Bezoekers zullen verrast zijn door de unieke filmbeelden die beginnen in de jaren 20 en eindigen in het heden. Een ieder die een warm gevoel heeft bij het boerenleven van vroeger en het trekpaard van toen en nu mag deze lezing absoluut niet missen. Voor leden is deze avond gratis, niet-leden betalen een kleine bijdrage. De vergoeding die Wim zelf ontvangt voor deze avond schenkt hij
volledig aan de Stichting van Casper van Eijck, oncoloog in het Erasmusziekenhuis te Rotterdam, voor
onderzoek naar en bestrijding van alvleesklierkanker. Nogmaals een avond om niet te missen.


Locatie: Zaal de Leeuwerik, Sint Jacobsstraat 1b, Galder. Aanvang 20:00 uur. Zaal open 19:30 uur. Voor meer informatie: Paulus van Daesdonck.nl.

Reacties zijn gesloten.