2023-10-21 t/m 11-2: Keiweg, toen en nu (De Heerlijkheid Oosterhout)

Keiweg, toen en nu is de naam van de najaarsexpositie van heemkundekring De Heerlijkheid Oosterhout. Deze tentoonstelling ‒ groots aangepakt vanwege het 50-jarige bestaan van de heemkundekring ‒ gaat met name over het gedeelte van de Keiweg van de Arendstraat / Kerkstraat  tot aan de Ridderstraat.

De leden van de werkgroep Genealogie hebben jaren aan de voorbereidingen gewerkt en hebben werkelijk alles uit de kast getrokken: foto’s, kadasterkaarten, stambomen van bewoners en eigenaren van panden aan de Keiweg, noem maar op. Tijdens de expositie, die van 21 oktober t/m 2 november 2023 te zien is in de foyer van Theater de Bussel, zullen de werkgroepleden aanwezig zijn om vragen van bezoekers te beantwoorden.

Ook kunnen belangstellenden zich inschrijven voor het boek ‘Terugblik op de Keiweg tot aan de lindeboom’, een tweehonderd pagina’s tellend boek vol foto’s en feiten. Het boek, dat te bestellen is door een mailtje te sturen naar hkoosterhout@gmail.com, kost €15.

Deze tentoonstelling mag u niet missen! Te zien van zaterdag 21 oktober t/m 2 november 2023,  alle dagen van 10 uur tot 17 uur; alleen op zondag van 12 uur tot 17 uur. De toegang is gratis. Voor meer informatie: https://www.hkoosterhout.nl/.

Reacties zijn gesloten.