Januari 2020

vrijdag 31 januari 2020, van 14.00 tot 16.00 uur is er in de bovenzaal van het Stadsarchief weer een bijeenkomst van de Brekelmanstafel.

Erfgoed Breda, Stadsarchief Breda en de geschiedkundige vereniging De Oranjeboom organiseren onder deze titel enkele keren per jaar een bijeenkomst voor geïnteresseerden die zich bezighouden met onderzoek naar erfgoed en de geschiedenis van Breda e.o. De bijeenkomsten starten met een informatieve inleiding. Daarna is er gelegenheid tot het stellen van vragen en het uitwisselen van ervaringen over het thema van de inleiding of over andere onderwerpen waar aanwezigen zich mee bezighouden. Er zijn altijd vertegenwoordigers van de organiserende partijen aanwezig.

Op 31 januari zal Hans de Kievith, informatiespecialist Erfgoed gemeente Breda, een presentatie houden over het digitaal vervaardigen van historische kaarten en plattegronden. 

Aan deelname van het netwerk zijn geen kosten verbonden. Wilt u deelnemen aan één of meerdere van deze bijeenkomsten en hebt u zich nog niet eerder aangemeld, stuurt u dan even een email naar het secretariaat van de Oranjeboom: secretariaat@deoranjeboom.nl.

Reacties zijn gesloten.